BURSA / OSMANGAZİ - Nilüfer Mukaddes Yazıcılar Ortaokulu

Baş Öğrt. Ahmet CEDİMOĞLU - Okul Müdürü

Ankara doğumlu olup, İlköğrenimini Ankara İncirli İlkokulu´nda bitirdikten sonra Orta ve lise öğrenimini 1984 yılında Ankara Çankaya Lisesi´nde tamamladı. Van 100.Yıl Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1987 yılında mezun olduktan sonra 1999 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi AÖF Lisans Tamamlama Programının Türkçe Bölümünden mezun oldu.1987 yılında Kars ili Sarıkamış İlçeesinde öğretmenlik mesleğine başladı. 2003 yılına kadar Sarıkamış ilçesinin farklı köylerinde merkez Gazipaşa İlkokulu’nda çalıştıktan sonra 08.09.2003 yılında Bursa ili Gemlik ilçesi Küçükkumla Beldesine atandı. 2005-2010 yılları arasında Mudanya 12 Eylül İlköğretim Okulunda Yönetici olarak görev yaptı.2010-2019 yılları arasında Bursa İli Mudanya İlçesi Hasköy İlkokulu ve Ortaokulu’nda okul idareciliği görevini idame ettirdi. 2019 Yılının Temmuz ayından itibaren Bursa Osmangazi İlçesi Nilüfer Mukaddes Yazıcılar İlkokulu ve Ortaokulu’nda  okul müdürlüğü görevini ifa etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hizmetiçi-mesleki eğitimin önem ve gereğine inanan müdürümüz birçok mesleki kurs ve seminerlere katılmıştır. 2020 yılında da Atatürk Üniversitesi AÖF İş sağlığı ve Güvenliği bölümünü bitirerek öğrenimin hayat boyunca devam ettiğinin önemine dem vurmuştur.